Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ellada - Roumania 1-3

iwebdiaita 
edu feed

Απογοητευμένος και... τσατισμένος δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος μετά την ήττα από τους Ρουμάνους, τονίζοντας πάντως οτι "ήταν μια καλή ευκαιρία, να δούμε ποιους μπορούμε να υπολογίζουμε και ποιους όχι, ποια πράγματα πρέπει να διορθώσουμε και που να δουλέψουμε".

article1
article
feed
our article
sportdog
about website
fernanto santos
Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε:
Για το παιχνίδι: «Αίσθηση μας είναι η απογοήτευση, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και να παίξουμε καλά. Ήταν μια καλή ευκαιρία, η τελευταία ώστε να δούμε νέους ποδοσφαιριστές. Ρισκάραμε κάποια πράγματα, θέλαμε να δούμε κάποια άλλα στο γήπεδο. Δεχτήκαμε τρία γκολ, πράγμα περίεργο για δική μας ομάδας δεν είχε δεχτεί ξανά τόσα. Έγιναν λάθη και τα πληρώσαμε. Είμαστε αρκετά τσαντισμένοι, εγώ με τον ίδιο μου τον εαυτό και πιστεύω ότι και οι παίκτες αισθάνονται το ίδιο. Αλλά ήταν μια καλή ευκαιρία, να δούμε ποιους μπορούμε να υπολογίζουμε και ποιους όχι, ποια πράγματα πρέπει να διορθώσουμε και που να δουλέψουμε.
Ο πρώτος κύκλος έχει τελειώσει. Τώρα έχουμε ξεκινήσει τον δεύτερο, την προετοιμασία για το Euro. Στα πλαίσιο αυτό έγινε το φιλικό και οι αλλαγές. Κι αυτό που δεν μου άρεσε είναι το γεγονός ότι η εικόνα ήταν παράλληλη με το πρώτο ημίχρονο στο ματς με τη Ρωσία. Είχαμε ζητήσει πράγματα, πρέσινγκ και κυκλοφορία, που δεν τα είδαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο με τη Ρωσία καταφέραμε και βελτιωθήκαμε και ισοφαρίσαμε. Σήμερα, όχι μόνο δεν έγινε αυτό, αλλά δεχτήκαμε κι άλλα γκολ».

ellada-roumania
ellada 1-3
iwebdiaita
olympiakos


Για τα νέα πρόσωπα (Καπίνο, Μαλεζά, Γιαννούλη): Με ξέρετε καλά, αποφεύγω να κάνω προσωπικά σχόλια, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη συζήτηση.
Για το αν έχει καταρτίσει στο μυαλό του την λίστα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στο Euro: «Αν δεν υπάρξουν κάποια προβλήματα, το 80-90% των παικτών υπάρχουν στο μυαλό μου και θα απαρτίσουν αυτή τη λίστα».

superleague
feed1
iweb
source
image1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου