Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Η σημαία ψάχνει για άλλο ιστό...


Μετά από τα νέα δεδομένα που υπήρξαν το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό και τη φτώχεια στο ρόστερ, ο Καραγκούνης πίστευε πως μία θέση στην βασική ενδεκάδα του Φερέιρα, κυρίως λόγω της εμπειρίας του, θα την έπαιρνε.

Ωστόσο τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Ο Ζεσουάλδο εμπιστεύτηκε στην μεσαία γραμμή τον Σιμάο με τον Κατσουράνη, οι οποίοι έδεσαν με τους «νέους» Ζέκα-Κουίνσι και από παιχνίδι με παιχνίδι χτίστηκε ένας κορμός που πλέον δύσκολα αλλάζει.
Ο Πορτογάλος πήρε την φανέλα σπίτι του, ο Γκανέζος είναι απαραίτητος με την ταχύτητά του και τη μόνη θέση που έμενε, την «καπάρωσε» ο μέχρι πρότινος... παραγκωνισμένος Κλέιτον λόγω και των τραυματισμών του Λάζαρου και του Νίνη, οι οποίοι επιστρέφουν σύντομα στη διάθεση του Φερέιρα.
Κάπως έτσι η «Τυπάρα» βρέθηκε να μπαίνει αλλαγή στο 80΄και να έχει ξεκινήσει μόλις σε ένα ματς βασικός! Αυτό για τον Καραγκούνη είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να του συμβεί, καθώς όλοι ξέρουμε το πόσο «άρρωστος» είναι με την μπάλα.
Όμως, για το καλό της ομάδας δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς κι ο Κάρα, σημαία του παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια, δεν πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα. Ποιο είναι το αποτέλεσμα;
Ο «Κάρα» να σκέφτεται άλλη μία... μετανάστευση, έστω και σχεδόν "εσωτερική", καθώς υπάρχουν προτάσεις από την Κύπρο και εκεί μοιάζει μάλλον σίγουρο πως θα κάνει μία νέα ηγετική καριέρα, έστω και στα 35 του.
Βέβαια, αν αυτό γίνει πραγματικότητα ή απλά παραμείνει ως σκέψη μόνο ο Καραγκούνης το ξέρει, αλλά βλέποντας πως δύσκολα θα δει φανέλα βασικού στον Παναθηναϊκό όλα είναι πιθανά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου