Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Δίνει Φέτφα και λεφτά και ζητάει τον παιχταρά;

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι, δίχως άλλο, το πιο hot όνομα στην εγχώρια αγορά. Τόσο λόγω της αξίας του, όσο και επειδή o Ολυμπιακός (που είναι και ο μοναδικός που έχει το... πυρ για να δελεάσει τον ΠΑΟΚ) φέρεται διατεθειμένος να κινηθεί για τον παίκτη. Έστω κι αν η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, τόσο οικονομικά όσο και εξαιτίας των συνήθως τεταμένων σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών, οι οποίες βρίσκονται και πάλι σε ένταση τελευταία. Ο Ζαγοράκης, πάντως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πωληθεί παίκτης του συλλόγου στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μεσοβδόμαδα, κάτι τέτοιο
όμως θα γίνει "στην τιμή που θέλει ο ΠΑΟΚ", όπως συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.
Το τελευταίο σενάριο που κυκλοφόρησε στην πιάτσα γύρω από το θέμα, αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα περιμένει να βγει επίσημα στο "σφυρί" ο Πορτογάλος από τη διοίκηση του Δικεφάλου και έπειτα θα κάνει την κίνησή του. Ποντάροντας στο γεγονός πως στον ΠΑΟΚ χρειάζονται ρευστό, αλλά και μείωση του μπάτζετ.
Από αυτό, όμως, μέχρι να πραγματοποιηθεί μία τέτοια μεταγραφή, η απόσταση είναι πολύ, πολύ μεγάλη. Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, φέρονται να επεξεργάζονται σχέδιο που αναφέρει πως θα δώσουν και χρήματα (γύρω στο 1,5 εκ. ευρώ) αλλά και τον Γιάννη Φετφατζίδη, προκειμένου να αποκτήσουν τον Πορτογάλο σταρ του ΠΑΟΚ. Το συγκεκριμένο ποσό δεν το συζητάνε καν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Βιεϊρίνια, αφού ο συγκεκριμένος παίκτης είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Αν φύγει από τον ΠΑΟΚ θα είναι μόνο για πολλά χρήματα (όχι βέβαια για 15 εκ. ευρώ που αναφέρει η σχετική ρήτρα στο συμβόλαιο του Πορτογάλου) και χωρίς να δοθεί προτεραιότητα στα εγχώρια... Λιμάνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου